Länkar


 

www.akeri.se
Hallands Åkeriförening, Sveriges Åkeriföretag
Vi är landets äldsta åkeriförening och representerar ca 400 åkeriföretag med 1.400 fordon. Sveriges Åkeriföretag Halland är en av landets 12 regionala Åkeriföreningar inom Sveriges Åkeriföretag (SÅ).

Bild föreställande: www.akeri.se

www.trafrakt.se
Träfrakt Småland Blekinge AB ägs av ca 185 mindre åkeriföretag som huvudsakligen är verksamma med transporter av skogsprodukter som massaved, sågtimmer och flis.

Bild föreställande: trafrakt
www.transportgruppen.se
Biltrafikens Arbetsgivareförbund. BA, som är ett av sju förbund inom TransportGruppen, arbetar för att främja sina medlemmars intressen såsom arbetsgivare inom transportbranschen.
Bild föreställande: transportgruppen
www.bergssmide.se
Bergs Smide Fegen. Din kompletta leverantör när det gäller påbyggnader för timmertransportfordon! Välkommen med dina förfrågningar gällande kranar, hytter och bilbyggnationer.
Bild föreställande: bergs-fegen

www.mkhyttdesign.se
MK HyttDesign. Att få en inredd hytt är varje chaufförs dröm. Att sitta högt över andra bilister, i en varm och stilfullt ombonad miljö, med alla tänkbara tekniska finesser.

Bild föreställande: www.mkhyttdesign.se

www.skogssallskapet.se
Skogssällskapet är Sveriges ledande fristående skogsförvaltare. Vi förvaltar skog åt både offentliga och privata uppdragsgivare. Du är välkommen att kontakta oss!

Bild föreställande: www.skogssallskapet.se

www.sawmill.se
Knäredssågen AB är belägen i sydvästra Sverige. Ca 40 km söder om Halmstad. Sågverket som i dag består av en Veisto MSA linje och en Stenner reduceraband linje, producerar ca 25.000m3 eller ca 1.200.000 stockar per år.

Bild föreställande: www.sawmill.se
www.jyki.se
Sjögrens Lastvagnar AB är etablerade på den tunga marknaden sedan 70-talet. Vår verksamhet består av handel med lastbilar, släpvagnar, kranar samt entreprenadmaskiner.
Bild föreställande: www.jyki.se
www.sunnerbolack.se
Värsjö Lack & Mekaniska Verkstad AB. Lackerar bilar & MC, bussar, lastbilar, motivlackering mm.
Bild föreställande: varsjo-lack
www.dgakeri.se
Dennis Gustavssons Åkeri transporterar alla typer av gods i hela landet. Med den långa yrkeserfarenhet vi har i företaget vet vi vad som krävs för att utföra säkra och pålitliga transporter.
Bild föreställande: www.dgakeri.se
www.skogabystallmiljo.se
Skogaby Verkstadsteknik sysslar främst med plåtbearbetning, svetsning och
rörbockning och vänder oss till både små och stora företag i hela södra
Sverige.
Bild föreställande: skogaby-verkstadsteknik